new logo lindi consalting

Првата канцеларија во Тетово за Сметководствени услуги

ЛИНДИ КОНСАЛТИНГ

ЗА НАС Дознајте повеќе за нашата компанија

Сметководствен центар ЛИНДИ КОНСАЛТИНГ е основан во 1994 година како друштво со ограничена одговорност од едно лице. Веќе 24 години, ЛИНДИ КОНСАЛТИНГ нуди максимална прецизност и усогласеност со професионалните етички правила со цел да се зголеми ефикасноста на клиентите.
ЛИНДИ КОНСАЛТИНГ се состои од дипломирани економисти кои имаат искуство, сериозност, решителност и секогаш се подготвени да одговорат на барањата на клиентот.
Мрежата на купувачи вклучува и бизниси со различни профили;
– производствени претпријатиа,
– трговски претпријатиа,
– услужни компании,
– нотери,
– здруженија, итн.

financa lindi konsalting

Услуги дознајте повеќе за нашите услуги

Сетководствени Услуги

Сетководствени Услуги

 • Водење на сметководство,
 • Финансиско сметководство,
 • Материјално сметководство,
 • Пресметка на платите,
 • Подготовка на финансиски извештаи во согласност со локалните регулативи и МСС.
Даночно-Фискални Услуги

Даночно-Фискални Услуги

 • Пресметка и електронска пријава на ДДВ, данок на добивка, персонален данок на доход.
 • Даночни и фискални консултации
 • Даночно планирање
Консалтинг услуги

Консалтинг услуги

 • Консултантски услуги за даночното законодавство,
 • Фискална консултација
 • Финансиска анализа
 • Посредување во изборот на човечки ресурси
 • Совети за воспоставување на организацијата
 • Совети за инвестирање
Административни Услуги

Административни Услуги

 • Воспоставување на компании, промена на статус, исклучување на активност,
 • Електронска пријава и одјава на вработените,
 • Обработка и електронско поднесување на извештаи поврзани со Државниот ентитет за статистика
 • Подготовка на документи за кредит,
 • Усогласување со Централниот регистар, Управата за јавни приходи, Банки, Агенција за вработување, Општина итн.,

За да добивате повеќе контактирајте не веднаш безплатни совети за нашите редовни клиенти

Вработени дознајте повеќе за нашиот професионалан кадар

Проф. Др. Етем Исени

Проф. Др. Етем Исени

Сопственик

+389 (0) 70 209 332
+389 (0) 44 333 267
etem@lindiconsalting.mk
Мр.Фекри Исени

Мр.Фекри Исени

Генерален Менаџер

+389 (0) 70 209 332
+389 (0) 44 333 267
fekri@lindiconsalting.mk
Дипл.ецц.Валдета Идризи

Дипл.ецц.Валдета Идризи

Финансиски Услуги

+389 (0) 70 209 332
+389 (0) 44 333 267
valdeta@lindiconsalting.mk
Дипл.Ецц.Беким Асани

Дипл.Ецц.Беким Асани

Финансиски Услуги

+389 (0) 70 209 332
+389 (0) 44 333 267
bekim@lindiconsalting.mk
Дипл.ецц.Елизабета Мерџановска

Дипл.ецц.Елизабета Мерџановска

Финансиски Услуги

+389 (0) 70 209 332
+389 (0) 44 333 267
elizabeta@lindiconsalting.mk
Дипл.ецц.Мирвете Исени

Дипл.ецц.Мирвете Исени

Финансиски Услуги

+389 (0) 70 209 332
+389 (0) 44 333 267
mirvete@lindiconsalting.mk
Дипл.ецц.Соња Петровска

Дипл.ецц.Соња Петровска

Финансиски Услуги

+389 (0) 70 209 332
+389 (0) 44 333 267
sonja@lindiconsalting.mk

Наши Клиенти Дел од нашите верни клиенти

 • download
 • rotring
 • download (4)
 • download (3)
 • download (2)
 • download (1)
 • 11138070_1033978443299621_525148228618257731_n
 • trans{mk}logo_1522326081_37
 • tefik
 • stilby
 • stomatologjike
 • rosen center
 • putz teknik
 • 10271531_237847756415359_3158848789682589046_n
 • abimobel
 • vjosa
 • aid asko
 • download
 • rotring
 • download (4)
 • download (3)
 • download (2)
 • download (1)
 • 11138070_1033978443299621_525148228618257731_n
 • trans{mk}logo_1522326081_37
 • tefik
 • stilby
 • stomatologjike
 • rosen center
 • putz teknik
 • 10271531_237847756415359_3158848789682589046_n
 • abimobel
 • vjosa
 • aid asko
 • metaleks 4
 • psb-logo
 • planet
 • praxis
 • 10405413_832778830104657_568715353490486717_n
 • NES-KOMERC_d.o.o._104768_250x141
 • 38768499_1546829625421647_5965794923734106112_n
 • 12346519_448472168675656_2388312806355118212_n
 • mili shop
 • logo
 • italiano
 • IDEAL_GROUP_DOOEL_114108_250x141
 • fiyart
 • 21557662_1800665203296317_7112092264858112069_n
 • logojpg-dfdfbedf9179e7588b85e1af30ba5f69e9280322
 • 13240538_10153799457047669_1640794750060873642_n
 • 2lato_gerustbau_logo
 • 1e95dfef0c97840a6c142b90168e39e6
 • download
 • psb-logo
 • planet
 • praxis
 • 10405413_832778830104657_568715353490486717_n
 • NES-KOMERC_d.o.o._104768_250x141
 • 38768499_1546829625421647_5965794923734106112_n
 • 12346519_448472168675656_2388312806355118212_n
 • mili shop
 • logo
 • italiano
 • IDEAL_GROUP_DOOEL_114108_250x141
 • fiyart
 • 21557662_1800665203296317_7112092264858112069_n
 • logojpg-dfdfbedf9179e7588b85e1af30ba5f69e9280322
 • 13240538_10153799457047669_1640794750060873642_n
 • 2lato_gerustbau_logo
 • 1e95dfef0c97840a6c142b90168e39e6
 • download
 • metaleks 4

контактирајте не

Контакт

1220 Teтово, Maкедонија, ул.Маршал Тито, бр.12
+389 (0)44 333 267,
+389 (0)71 297 400
info@lindiconsalting.mk
Lindi.consalting@yahoo.com

Фејсбук следете не на

[efb_likebox fanpage_url=”LindiConsaltingzyreKontabiliteti” box_width=”300″ box_height=”” locale=”en_US” responsive=”1″ show_faces=”1″ show_stream=”0″ hide_cover=”0″ small_header=”0″ hide_cta=”0″ animate_effect=”fadeIn” ]

Практикантска Работа Програмот за практикантска работа

Линди Консалтинг е компанија која во целост го поддржува образовниот процес и нашата поддршка е изразена преку можноста за практикантско искуство во нашата компанија. По детално разгледување на сите аспекти, ги согледавме бенефитите кои компанијата би ги имала преку ангажирање на практиканти. Тие претставуваат извор на високо мотивирани, се уште не изградени професионалци, кои можат да се развијат токму според потребите на компанијата, што е докажан начин за ангажирање и оценување на потенцијални вработени. Од друга страна со нашата понудена експертиза, може да придонесеме во развојот на образовниот систем во согласност со потребите на пазарот на труд. Линди Консалтинг секогаш е подготвен да им дава подршка на студентите.

АПЛИЦИРАЈТЕ ЗА ПРАКТИКАНТСКА РАБОТА СО ПОПОЛНУВАЊЕ НА ФОРМУЛАРОТ.